U.S.L. Ialomita organizează astăzi un miting de protest împotriva actualei puteri

actiuni

Miercuri, 18 ianuarie 2012, între orele 16,00 şi 18,00, în municipiul Slobozia, în faţa Palatului Administrativ al Judeţului Ialomiţa, Filiala judeţeană a Uniunii Social Liberale organizează un marş şi un miting de protest paşnic şi autorizat împotriva actualei puteri.Marşul va fi organizat pe traseul Stadionul Municipal “1 Mai” Slobozia – Bdul Matei Basarab – Piaţa Prefecturii şi se va desfăşura 16,00 – 16,40.
Locul de adunare pentru marş este Stadionul Municipal “1 Mai” Slobozia.
Adunarea publică din Piata Prefecturii, in fata Palatului Administrativ se va desfăşura intre orele 16,40-18,00.
La adunare vor participa circa 1.000 de persoane din societatea civilă, sindicate, membri şi simpatizanţi ai Uniunii Social Liberale.
Scopul adunării publice îl constituie manifestarea protestului împotriva situaţiei din domeniul sănătăţii, în Ialomiţa, afectat grav de deciziile Guvernului Boc, exprimarea nemulţumirii faţă de proiectul Legii de comasare a alegerilor şi faţă de actuala situaţie economico-socială din judeţ şi din ţară.
Invităm la acest miting de protest pe toţi ialomiţenii nemulţumiţi de compromiterea gravă a actului guvernării democratice în România, de corupţia fără margini a actualei puteri, de lipsa locurilor de muncă, de ineficienţa măsurilor luate de actualul Executiv în domeniul economic şi fiscal !