U.S.L. cere alocarea unor sume din Fondul de rezervă la dispoziţia Guvernului pentru autorităţile locale din Ialomiţa

Uniunea Social Liberală îi cere primului-ministru să analizeze imediat şi să ia măsuri referitor la problema respectării legii de către reprezentanţii Guvernului în teritoriu.

Prefecţii din judeţele Buzău, Vrancea şi Constanţa au acţionat pe un criteriu politic. În loc să ia măsuri pentru salvarea oamenilor aflaţi sub nămeţi, au făcut politică de partid. Acesti prefecti au lăsat zeci de mii de oameni în această perioadă într-o situaţie inacceptabilă pentru ca au refuzat sa recunoasca situatia din tara si sa informeze cu privire la necesitatea de a instaura stare de alerta in judetele greu încercate în această perioadă.

„Am cerut imediat premierului sa disponibilizeze sumele necesare din Fondul de rezerva la dispoziţia Guvernului, pentru autorităţile locale din judeţul Ialomiţa, afectate de viscol şi zăpezi mari în această perioadă! Sperăm că actualul Guvern PDL, UNPR, UDMR să nu fie preocupat doar de jocuri de imagine, ci de sprijinirea oamenilor aflati in dificultate. Stim ca în timpul Guvernului Boc acei bani au fost destinati pentru campania primarilor PDL, dar pana la voturi, cei din PDL sa se gandeasca la oamenii aflati in suferinta.„ a declarat Silvian Ciupercă, Preşedintele PSD Ialomiţa.

Biroul de Presă PSD Ialomiţa