Tineretul Social Democrat va organiza Congresul în weekendul 11-13 decembrie

tineret

Tineretul Social Democrat va organiza Congresul în weekendul 11-13 decembrie

După consultarea membrilor Biroului Permanent Național, Tineretul Social Democrat a stabilit Congresul pentru alegerea noului președinte în weekendul 11-13 decembrie.

Acest Congres este organizat după ce președintele actual, deputatul Mihai Sturzu, și-a încheiat mandatul, ca urmare a depășirii vârstei dar și a perioadei mandatului de 2 ani.

Congresul este un moment foarte important pentru organizație. Urmează un an electoral în care trebuie să fim foarte bine pregătiți. În plus, în aceste momente, este nevoie și de o analiză atentă a direcției în care Tineretul Social Democrat trebuie să o ia. O comunicare directă cu tinerii, colaborarea cu organizațiile studențești și de tineret, cu structurile omoloage din sindicate și inițierea unor proiecte pentru tineri sunt prioritățile pe care ne vom concentra. Nu în ultimul rând, trebuie să întărim rolul TSD de a construi viitorii lideri ai PSD.

Evenimentul va avea loc în București și va reuni 800 de tineri din toată țara.

Gabriel Petrea,

Secretar General