Prădători marca Băsescu: banii de la mamele şi pensionarii români ajung la firmele PDL prin pixul Elenei Udrea

(declaraţie politică parlamentară)

Actualul guvern a hotărât să oprească 5,5% din pensiile românilor cu titlul de contribuţie la asigurările de sănătate. De asemenea, a hotărât că sunt prea mulţi banii acordaţi ca sprijin femeilor românce care nasc copii. Actualul guvern s-a gândit că medicii din mediul rural nu mai merită să fie stimulaţi.  În acelaşi timp, banii astfel „economisiţi” sunt dirijaţi de guvernul Boc-Udrea-Băsescu, către proiecte gigantice de construire de săli sportive polivalente, în care se cheltuiesc sume enorme, de sute de milioane de euro, din banii publici, care trebuie să ajungă în buzunarele firmelor PDL. Aceasta este o veritabilă deturnare a banilor pensionarilor şi mamelor românce către clientela politică pedelistă

Restul articolului  aici