Evenimente

Comitetul Executiv National al Partidului Social Democrat s-a reunit miercuri, 9 decembrie 2015

Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat s-a reunit miercuri, 9 decembrie 2015, la Palatul Parlamentului. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara că, teoretic, social-democraţii nu au de ce să voteze împotriva bugetului pe 2016, dar a menţionat că partidul va analiza cu maximă atenţie posibilităţile de îmbunătăţire a acestuia.

Dezbatere PES: Societatea civilă și stânga românească

Luni, 23 noiembrie, PES Ialomița a organizat o dezbatere cu tema „Dialoguri europene – societatea civilă și stânga românească”, dezbatere inițiată de PES activist România. Având un format interactiv, cei prezenți au căutat să identifice revendicările sociale ale populaţiei, să traducă mesajul mişcărilor sociale după evenimentul tragic de la Colectiv, dar şi să lanseze idei privind o mai bună conectare a stângii româneşti cu societatea civilă. Participanții la dialog au reflectat împreună asupra evenimentelor care au avut loc în ultimele săptămâni, au discutat despre actul de guvernare, dar și despre politicile pe care le așteaptă de la o guvernare viitoare de stânga.

Pages