Consiliul Partidului Socialiştilor Europeni desfăşurat la Varşovia

Activiştii PES din Ialomiţa prezenţi la
Consiliul Partidului Socialiştilor Europeni desfăşurat la Varşovia

În perioada 2-3 decembrie 2010 o delegaţie PSD condusă de preşedintele partidului, Victor Ponta, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, vicepreşedintele PSD şi europarlamentarul Adrian Severin, vicepreşedintele PSD Titus Corlăţean, preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD, eurodeputata Rovana Plumb şi Maria Lazăr, preşedintele Departamentului Egalitate de Şanse şi Familie a fost prezentă la Consiliul Partidului Socialiştilor Europeni ce s-a desfăşurat la Varşovia. Din această delegaţie au făcut parte şi 6 tineri social democraţi ialomiţeni (Ştefan Muşoiu – Preşedinte TSD Ialomiţa, Constantin Marin – Vicepreşedinte PSD Ialomiţa, Adrian Ionescu – Prim-vicepreşedinte TSD Ialomiţa, Nicolae Mihăilă – Primar al comunei Bueşti, Ionuţ Popescu- Vicepreşedinte TSD Ialomiţa şi Ştefan Bălan –membru în Comitetul Executiv Judeţean TSD).

Restul articolului aici