Comunicat din 10 septembrie 2015

Comitetul Executiv al Organizației P.S.D. Ialomița, s-a întrunit astăzi, 10 septembrie 2015, având pe ordinea de zi pregătirea Conferinței organizației județene P.S.D.În acest cadru s-a luat în discuție situația politică actuală de la nivel național, având în vedere că mai rămâne doar un an până la alegerile locale și parlamentare din 2016. În cursul dezbaterilor s-au evaluat realizările Guvernului Ponta, sociale și economice, adoptate în interesul țării și cetățenilor, care sunt incontestabile și numeroase.

Considerând că se impune stabilizarea principalelor funcții de conducere din partid și că partidul trebuie să aibă o conducere solidă, validată de forul suprem decizional al Partidului Social Democrat, apreciind – totodată - că este nevoie de o readaptare a partidului la noile condiţii existente în societatea românească ceea ce presupune, înainte de toate, promovarea profesionalismului, Comitetul Executiv PSD Ialomița a decis să ceară convocarea cât mai grabnică a Congresului Partidului Social-Democrat, de îndată ce se vor finaliza toate conferințele de alegeri ale organizațiilor județene PSD, până cel mai târziu în data de 15 octombrie 2015.

Comitetul Executiv al Organizației P.S.D. Ialomița consideră că Partidul Social-Democrat va rămâne, după încheierea alegerilor interne, același partid puternic şi la fel de unit, iar obiectivele sale politice trebuie să fie o guvernare la fel de eficientă ca până astăzi, precum şi câştigarea alegerilor locale de anul viitor.

Marian Neacșu,

Președintele P.S.D. Ialomița