Comunicat de presă

categoria articolului: 
media

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu, a declarat marţi că 2,3 miliarde de euro, alocaţi din fonduri europene pentru segmentul feroviar, modernizarea gărilor şi infrastructurii feroviare, vor fi contractaţi până la finele acestui an.

Doamna ministru merită toate felicitările pentru recunoaşterea faptului că în domeniul infrastructurii feroviare am pierdut 5 ani de zile fără a moderniza infrastructura, lucru care aproape că a dus, în mod direct, la falimentarea companiilor feroviare prestatoare de servicii. Din păcate, doamna ministru nu are tăria să şi pronunţe numele celor care se fac vinovaţi pentru starea în care a ajuns CFR. Noi ştim că vinovaţii sunt foştii miniştri PDL, Gigi Dobre şi Radu Berceanu, care trebuie să fie, la un moment dat, sancţionaţi public şi legal pentru dezastrul pe care l-au făcut cât timp au condus Ministerul Transporturilor.

Sigur că a vehicula cifre mari, de miliarde, este un lucru bun, însă, din păcate, cel puţin 40% din această sumă  nu va putea fi cheltuită efectiv în termenul legal negociat cu Uniunea Europeană.

Vom vorbi peste doi ani, mai exact, despre acest subiect, iar banii care vor fi necheltuiţi vor putea fi imputaţi miniştrilor portocalii ai transporturilor.

Departamentul de Transporturi al PSD

 

Comments

Add new comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.