Comunicat 18 aprilie 2016

categoria articolului: 
comunicate

Vineri, 15 aprilie 2016, domnul deputat Marian Neacșu a participat la Convenția Națională a Consiliului Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii. La acest eveniment, domnul Neacșu a avut o intervenție în cadrul căreia i-a felicitat pe membrii Consiliului pentru eforturile și rezultatele lor în ceea ce privește promovarea capitalului autohton, precum și crearea de locuri de muncă și plus valoare.

Cu acest prilej, domnul Marian Neacșu a amintit despre proiectele legislative pe care le-a promovat împreună cu fostul ministru pentru IMM-uri, domnul Florin Jianu, și a insistat asupra măsurilor economice foarte bune pentru mediul de afaceri promovate prin aplicarea noului Cod Fiscal (cota redusă de TVA, micșorarea impozitului pe dividende etc.). Totodată, a informat publicul prezent asupra proiectului său legislativ care vizează reducerea CAS-ului cu 2 puncte procentuale la angajator și cu 3 puncte procentuale la angajat.

Intervenția a fost primită cu apreciere și foarte mult interes de către cei aproape 200 de delegați aflați în sală, la Convenția Națională a Întreprinderilor Mici și Mijlocii.

 

BIROUL PARLAMENTAR,

 

Comments

Add new comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.