Comitetul Executiv al PSD stabilește listele de candidați la locale și coordonatorul campaniei naționale

anunturi

Comitetul Executiv Național al PSD s-a reunit, sâmbătă, la Piatra Neamț, urmând să stabilească listele de candidați pentru alegerile locale, după cum a anunțat președintele partidului, Liviu Dragnea.

El a adăugat că în cadrul ședinței va fi desemnat coordonatorul național al campaniei PSD pentru 2016.

"Am convocat Comitetul Executiv pentru a discuta câteva proiecte pe care trebuie să le urmărim în campania electorală pentru alegerile locale, de asemenea câteva acțiuni de organizare, discutarea listelor de candidați pentru fiecare județ, în cea mai mare parte. (...) În ceea ce privește strategia de campanie, pentru că s-a tot vorbit despre asta, ne cunoaștem de foarte mulți ani, nu inventează nimeni apa caldă, nu este nevoie de strategii sofisticate de campanie electorală. Să facem ceea ce am făcut tot timpul foarte bine și anume să discutăm cu oamenii. Este un partid îndreptat către cetățeni", a afirmat Dragnea.

Restul știrii aici